Siili Solutions avaa uudet toimistot Jyväskylään ja Joensuuhun. Molempiin toimistoihin haetaan toimintojen vetäjiä sekä ohjelmistokehittäjiä, suunnittelijoita ja DevOps-, pilvipalvelu- ja testiautomaatio-osaajia. Siilillä on entuudestaan toimistot Helsingissä, Oulussa, Seinäjoella ja Tampereella. Ulkomailla Siili toimii kahdeksassa kaupungissa Puolassa, Saksassa, Unkarissa, Isossa-Britanniassa, Hollannissa sekä Yhdysvalloissa. Nyt avattavat Jyväskylän ja Joensuun toimistot tuovat Siilin lähemmäksi alueellisia yrityksiä ja laajentavat Siilin kansainvälistä studioverkostoa.

”Siili kasvuyhtiönä tarjoaa yrityksille aidosti liiketoiminta- ja käyttäjälähtöistä lähestymistä digitaalisten palveluiden innovointiin, muotoiluun ja kehittämiseen. Tavoitteenamme on kasvattaa uusista yksiköistä merkittävä kokonaisuus ja näin täydentää Siilin maantieteellistä läsnäoloa markkinoilla”, Siilin toimitusjohtaja Marko Somerma sanoo.

Jyväskylään ja Joensuuhun palkataan kymmeniä osaajia

Siilin tavoitteena on palkata molempiin kaupunkeihin noin 30–50 osaajaa seuraavien vuosien aikana.

”Jyväskylässä ja Joensuussa sijaitsevat vahvat oppilaitokset, jotka kouluttavat uusia osaajia kasvavaan tarpeeseen, ja haluammekin palkata uusille toimistoillemme kovimmat tekijät. Uudet Siilit voivat työskennellä sekä kotimaisten että kansainvälisten asiakkaiden kanssa osana kasvavaa verkostoamme. Modernien digitaalisten ratkaisujen kehittäminen vaatii monenlaista osaamista, ja asiakastiimeissämme työskenteleekin profiileiltaan hyvin erilaisia ihmisiä eri lokaatioista”, kertoo Markku Savusalo, Siilin alueellisten yksiköiden liiketoimintajohtaja.

Haettavilta Jyväskylän ja Joensuun yksiköiden vetäjiltä toivotaan erityisesti ihmisläheistä otetta.

”Tulevilla vetäjillä on erittäin suuri merkitys uusien toimistojen identiteettien luonnissa. Siilin kulttuurissa keskiössä ovat motivoituneet ja hyvin työssään viihtyvät ihmiset, jotka haluavat kehittää osaamistaan jatkuvasti”, Savusalo kuvailee.

Siilin yli 800 osaajan lisäksi Siilillä on laaja kumppaniverkosto, jonka kautta työllistetään yli 100 asiantuntijaa eri puolilta Suomea. Lisäksi Siili on oman Mestari ja kisälli -koulutusohjelmansa kautta kouluttanut ja työllistänyt muun muassa tuoreempia osaajia sekä alanvaihtajia.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Marko Somerma
Puhelin: 050 518 1496, sähköposti: marko.somerma(at)siili.com

Liiketoimintajohtaja Markku Savusalo
Puhelin: 040 154 7970, sähköposti: markku.savusalo(at)siili.com

Siili Solutions lyhyesti

Siili Solutions Oyj on digitaalisen muotoilutoimiston ja teknologian moniosaajan ainutlaatuinen yhdistelmä. Kaiken työmme lähtökohtana on syvällinen ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä. Siili on asiakkaalle paras kumppani, kun haetaan kasvua, tehokkuutta ja kilpailuetua digitaalisin keinoin. Siilillä on toimistot Suomessa, Saksassa, Puolassa, Unkarissa, Hollannissa, Isossa-Britanniassa ja USA:ssa. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla. Siili on kasvanut kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.com/fi

Kuva: Siili Solutions