Business Joensuun GoGlobal-valmennuksen kolmas ryhmä käynnistyi elokuussa. Valmennuksessa on mukana seitsemän yritystä Pohjois-Karjalasta ja Heinävedeltä.

Kansainvälisen liiketoiminnan ja myynnin valmennukset jatkuvat neljän kuukauden mittaisena tehopakettina jouluun saakka. Syksyn valmennukseen on otettu uutena mukaan henkilöbrändäyksen ja modernin myynnin näkökulma. Valmennuksessa rakennetaan kansainvälistä liiketoimintaa, myyntiä ja verkostoa.

Valmentajina toimivat Valtteri Tuominen ja Oona Kankkunen. Valtteri Tuominen on kansainvälisen teknologialiiketoiminnan osaaja ja väitellyt tohtoriksi teknologioiden viemisestä maailman markkinoille. Hän on avannut nollasta miljoonien eurojen myynnin USA:n markkinoille. Oona Kankkunen on henkilöbrändäyksen ja modernin myynnin valmentaja ja kouluttaja sekä somekanavien ammatillisen käytön asiantuntija.

Business Joensuun GoGlobal -ohjelma järjestää syksyn aikana Best Practice -tapahtumia, jotka ovat avoimia kaikille kansainvälistymisestä kasvusta kiinnostuneille yrityksille. Sisällöt ja aikataulut kerrotaan Business Joensuun Tapahtumat -kalenterissa ja sosiaalisen median kanavissa.