Intiton asiantuntijat auttavat liiketoiminta- ja talousjohtoa rakentamaan päätöksenteon kannalta kriittisiä suunnittelu-, ennuste- ja raportointiratkaisuja. Intitolla on liiketoimintaa Suomessa ja Ruotsissa.

Avaamme uuden toimiston Joensuun Tiedepuiston tiloissa 1.11.2021. Joensuun Jipostakin tuttu Teemu Hallikainen käynnistää liiketoimintamme Itä-Suomessa ja ottaa uuden toimistomme vetovastuun. Teemulla on kokemusta liiketoiminnan suunnittelu- ja ennusteratkaisuista; hän on toiminut sekä konsulttina että Controllerina Broman Groupin palveluksessa.

”Intito on minulle tuttu yritys sen perustamisesta asti. Olen saanut yrityksestä ja sen työntekijöistä aina positiivisen ja erittäin ammattitaitoisen kuvan, ja Intiton tarjoama haaste vaikutti erittäin mielenkiintoiselta. Innolla odotan, että pääsemme rakentamaan toimintaa myös Joensuussa!” kertoo Teemu.

Intito on kasvanut määrätietoisesti ja haemme nyt kasvua myös Joensuusta uuden toimiston myötä. Joensuu paikkakuntana kiinnostaa Intitoa, koska paikkakunnalla on vilkas teknologiayritysten ekosysteemi ja monipuolinen korkeakoulutustarjonta.

Intito Oy:n esittely

Lisätietoja antaa:
Jyri-Pekka Makkonen. Chief Commercial Officer, Intito Oy
+358 50 434 1521, jyri-pekka.makkonen@intito.fi