siunkauppa.fi on uusi, Pohjois-Karjalan yritysten yhteinen verkkokauppa, josta voit ostaa lahjakortteja eri yrityksiin ja tukea siten paikallisia yrityksiä. Palveluun liittyminen on maksutonta ja se on avoin kaikille maakunnan toimijoille.

Joensuulaiset yrittäjäjärjestöt halusivat koronan keskellä ryhtyä auttamaan maakuntamme yrittäjiä tarjoamalla tavan luoda nopeasti kassavirtaa poikkeusoloista huolimatta. Näin syntyi siunkauppa.fi, maakunnan oma lahjakorttien verkkokauppa. siunkauppa.fi on avoin kaikille maakunnan yrityksille ja toimijat haluavatkin saada mukaan mahdollisimman monta Pohjois-Karjalan upeista tuotteista ja palveluista. Verkkokauppa on avattu 3.7.2020.

Koronan jälkeisenäkin aikana monen yrityksen toimintaympäristö tulee muuttumaan, mutta valmius tarjota palveluita verkossa on vielä monella matala. Tavoitteena oli luoda ilmainen alusta yrittäjille tarjota palveluitaan verkossa, auttaen näin kuluttajia ja yrityksiä löytämään toisensa. Kun kaikki kunnat lähtivät talkoisiin mukaan, saatiin tämä mahdollistettua.

Yrittäjät voivat nyt laittaa lahjakorttejaan myyntiin ilman erillistä maksua. Myynnit tilitetään yrityksille kahden viikon välein, josta veloitetaan ainoastaan 5% + alv suuruinen provisio muuttuvien kustannusten kattamiseen. Ilmoittautuminen mukaan on vaivatonta, sillä yksinkertaisen lomakkeen täyttäminen riittää.

siunkauppa.fi tarjoaa siis helpon tavan kokeilla verkkokaupankäyntiä yrityksen toimialasta ja koosta riippumatta. Joensuun Yrittäjät perustivat palvelun taustalle voittoa tavoittelemattoman yrityksen Siun kauppa Oy:n, jonka omistaa kokonaisuudessaan Joensuun Yrittäjät ry. Palvelu toimii matalana kynnyksenä verkkokaupan kokeilemiseen sellaiselle yritykselle, jonka resurssit eivät mahdollista oman verkkokaupan rakennusta. Lahjakortteja voivat toki myydä myös yritykset, joilla on jo oma verkkokauppa.

Siun kaupan yhteistyökumppanit Joensuun Yrittäjät, Joensuun Nuorkauppakamari ja Business Joensuu tukevat sekä auttavat myös kaikkia yrityksiä, jotka innostuvat rakentamaan oman verkkokauppansa.

Lisätietoja:

Johannes Lasaroff
Toimitusjohtaja
Siun kauppa Oy
050 493 3304
johannes.lasaroff@yrittajat.fi

 

Business Joensuun DigiGrow -palvelussa autetaan mikro- ja pk-yrityksiä sopivien digityökalujen valinnassa. Tutustu palveluun verkkosivuillamme ja ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja;

Marko Soikkeli
Yritysvalmentaja
Business Joensuu
040 546 7811
marko.soikkeli@businessjoensuu.fi

Hanna Källarsson
Yritysvalmentaja
Business Joensuu
050 322 4315
hanna.kallarsson@businessjoensuu.fi