Haluatko lähteä näytteilleasettajaksi Pohjois-Karjalan yritysten yhteisosastolle Tampereelle 27. – 29.9.?

Kokoamme parhaillaan Pohjois-Karjalan yritysten yhteisosastoa Alihankinta 2022 -messuille. Mukana on keskimäärin noin 30 yritystä, ja nyt on huippu hyvä mahdollisuus päästä tähän joukkoon mukaan, sillä meillä on muutama osastopaikka vapaana! Pohjois-Karjalan yhteisosasto sijaitsee paraatipaikalla A-hallin sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä.

Huolehdimme yrityksesi puolesta puitteet kuntoon, niin että voit keskittyä oman osastosi sisältöön ja yrityksesi esittelyyn. Hoidamme palveluntuottajiemme avulla valmiiksi mm. yhtenäisen yleisilmeen, perusseinärakenteet, sähköt ja led-valaistuksen, siivouksen. Lisäksi muistutamme hoidettavista asioista ja hoidamme erilaisia käytännön järjestelyjä puolestasi. Jos yritykselläsi on vähän kokemusta messuilla olemisesta, voimme antaa yrityksellesi myös lyhyen messuvalmennuksen, jotta saat varmuutta omiin messujärjestelyihisi.

Tällä hetkellä (tilanne 21.3.) meillä on vapaana 9 m2, 12 m2 ja 20 m2:n osastopaikkoja.

 

Lisäksi meillä on tarjolla myös pari esittelypistepaikkaa tyylikkäällä osastolla, jossa kaikki tehdään yritysten puolesta ja hoidetaan jopa karjalanpiirakkatarjoilut messujen aikana!

Kansainväliset alihankintamessut esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Messuilla on yleensä yli 1000 näytteilleasettajaa ja kävijöitä kolmen messupäivän aikana liki 18 000. Lisätietoja: alihankinta.fi.

Kiinnostuitko?

Ota pikaisesti yhteyttä Soile Asikaiseen, puh. 050 591 9070 tai soile.asikainen@businessjoensuu.fi.