Onko sinulla hyvä idea, miten ratkaista kuntien ongelmia? Osallistu Klash-kilpailuun ja kehitä ideasi valmiiksi yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Voittaneet ratkaisut toteutetaan.

Klash on Kuntaliiton järjestämä uusi haastekilpailu, jossa haetaan ratkaisuja kuntien määrittelemiin ongelmiin. Kilpailussa on kolme haastetta ja jokaiselle haasteelle pilottikunta, joista yksi on Joensuu:

Janakkala – Liikkumispalvelu haja-asutusalueille
Joensuu – Alusta kuntalaisten omaehtoiselle toiminnalle
Vantaa – Nuoret opintopolulle

Kilpailu on avoinna kaikille ja mukaan toivotaan muun muassa start-up-yrityksiä, järjestöjä sekä opiskelijoita. Osallistumista varten tarvitset vain hyvän idean ja 3-5 hengen joukkueen.

Alkukarsinnasta jatkoon päässeet tiimit kehittävät ideoitaan yhdessä kovan luokan mentoreiden, Kuntaliiton sekä pilottikuntien kanssa. Tästä joukosta valitaan haasteiden voittajat, jotka pääsevät neuvottelemaan Kuntaliiton kanssa enintään miljoonan euron arvoisesta pilotoinnista.

Kilpailussa etsitään ratkaisuja, joita voivat hyödyntää mahdollisimman monet suomalaiset kunnat.

Kerro ratkaisusi haasteeseen 18.6.2019 mennessä osoitteessa https://klash.fi/. Sivustolta löytyy myös lisätietoa kilpailusta, aikatauluista ja osallistumisesta.

Teemat: Kilpailu