Mistä on kyse?
Nimikilpailun tarkoituksena on saada kansainvälinen ja ajassa eteenpäin virtaava nimi monialaiselle, eri organisaatioiden yhdessä buustaamalle opiskelijoiden yrittäjyysyhteisölle.

Tarkoituksena on myös siis saada opiskelijoiden yrittäjyys tiiviisti osaksi alueen kehittämistä ja uusia yrityksiä syntymään. Tämä on pääpiirteissään kantava ajatus, kun muodostetaan yhteisvoimin uutta, monialaista yrittäjyysyhteisöä. Nimeään vielä etsivässä yhteisössä toimii Itä-Suomen yliopiston, Karelia-ammattikorkeakoulun ja Riverian yrittäjyyteen suuntautuvia opiskelijoita. Toteutuksen aktiivisina voimina toimivat myös mm. Business Joensuu ja Joensuu kaupunki.

 

Y-yhteisön nimikilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjä
Business Joensuu Oy, Joensuun kaupunki, Riveria, Karelia-amk ja Itä-Suomen yliopisto.

2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä

Kilpailu-aika 1.3. – 15.3.2019.

3. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua Y-yhteisöön kuuluvat yrittäjyyteen suuntautuvat opiskelijat.
Kilpailuun osallistutaan kertomalla, mikä olisi paras nimi Y-yhteisölle.
Nimikilpailuun voit osallistua tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/67876A3199746A27

4. Voittajien valitseminen
Voittajatiimi/henkilö palkitaan 19.3.2019 klo 13.00 (paikka: netWork Oasis, Joensuun Tiedepuisto, Länsikatu 15). Voitosta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti.

5. Kilpailun palkinto
Kilpailun palkintona on Joensuun kaupungin lahjoittama 2500 euron palkinto koko y-yhteisön hyödyksi, jolla voi mm. hankkia kalusteita toimitilaan tmv. Myös voittajatiimi/henkilö saa itselleen 500 euroa, jonka voi käyttää myös haluamallaan tavalla. Palkintojen yhteisarvo on siis 3000 euroa.

6. Kilpailun raati
Kilpailun raadissa toimii Yrityskiihdyttämön, Draftin, EPIC Challengen, ProRiverian, Y-Akatemian, Demolan, Nuorten Yrittäjien, JoES:n ja Pohjois-Karjalan Yrittäjien henkilöitä. Raati kokoontuu päättämään nimikilpailun voittajan 18.3.2019.

7. Kilpailun järjestäjien vastuu
Kilpailun järjestäjillä on oikeus julkaista voittajien nimet eri medioissa ilman erillistä suostumusta.

Teemat: Kilpailu