Pohjoiskarjalainen yritys - pohditko myynnin kasvattamista uudella markkina-alueella tai myynnin tehostamista nykymarkkinoilla?
Onko haasteena markkinavalinta, sopivan toimintamallin ja jakelukanavan rakentaminen? Tule mukaan Business Joensuun intensiivijaksoon, jossa autamme tunnistamaan yrityksesi kansainvälistymisen vaatimuksia sekä myynnin kasvattamisen keinoja.

Yritysten toimintaympäristö on muutoksessa Venäjän hyökkäyssodan aiheuttamien jännitteiden ja taloudellisten vaikutusten vuoksi. Liiketoiminnan kehittäminen ja kasvupotentiaali muuttuvissa olosuhteissa luo yrityksille uusia markkinamahdollisuuksia. Yritysten tulisikin kehittää valmiuksiaan tavoitteellisen ja pitkäjänteisen kansainvälistymismallin ja vientitoiminnan rakentamiseksi.

Business Joensuun intensiivijaksossa yrityksesi saa kohdennettua tukea liiketoiminnan kansainvälistymisen käynnistämiseen tai laajentumiseen asiantuntijoidemme valmennuksessa. Pitkän tähtäimen tavoitteena on onnistuminen kansainvälisessä liiketoiminnassa.

Intensiivijakson aikana keskitytään esimerkiksi seuraaviin kansainvälistymispolun osa-alueisiin yrityskohtaisesti:

  • kannattavien vientimarkkinoiden tunnistaminen ja valinta
  • viennin operointimallit
  • markkinoille menemisen suunnittelu sekä toteuttaminen
  • toimivien myyntikanavien ja kumppaniverkoston rakentaminen ja johtaminen

Intensiivijakso on suunnattu Pohjois-Karjalan vientiyrityksille sekä kansainvälistymisestä kiinnostuneille yrittäjille, yrityksille, avainhenkilöille ja sidosryhmille.

Intensiivijaksoon on käynnissä jatkuva haku. Tarvitsetko pitkäaikaista tukea ja ohjausta kansainvälistymiseen? Olet lämpimästi tervetullut mukaan syventämään kansainvälisyyden osaamista ja valmiuksia uusille vientimarkkinoille!

Intensiivijaksoon ei ole osallistumismaksua, mutta palvelu sisältää 1000 euroa de minimis -tukea.

Kasvua vientimarkkinoilta muuttuneessa tilanteessa -intensiivijaksoon ja tiimiimme pääset tutustumaan 1.12.2022 klo 8:15 – 12:00 järjestettävässä ”Lisää vientiä muuttuneessa maailmantilanteessa” -tilaisuudessa Joensuun Tiedepuistolla. Ilmoittaudu tilaisuuteen pe 25.11.2022 mennessä!

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset intensiiviohjelmaan:

Mika Pyykkö, Yritysten kansainvälisen liiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen
040 674 9545, mika.pyykko@businessjoensuu.fi

Seppo Tossavainen, Yritysvalmentaja, Yritysasiantuntija, Metsäbio- ja kiertotalous, kansainvälistymis- ja Invest in -palvelut
040 343 3377, seppo.tossavainen@businessjoensuu.fi 

Tanja Immonen, Markkinoinnin asiantuntija, Uudet liiketoiminnat ja kansainvälistymispalvelut
050 545 2519, tanja.immonen@businessjoensuu.fi 

Intensiivijaksoa osarahoittaa Pohjois-Karjalan maakuntaliitto (AIKO: Alkuaskeleet korvaaville kansainvälisille markkinoille).