Yritykset ovat arvioineet Joensuun olevan yksi Suomen yrittäjämyönteisimmistä kaupungeista.
Joensuuhun sijoittui 69 yritystä vuonna 2021, kuten esim. ohjelmistoyritys Siili Solutions Oyj ja kiertotalous- ja logistiikkayritys Revisol Oy.

Edellisten vuosien työ tuotti tulosta kun Taaleri Oyj, Ilmastorahasto ja Business Joensuu uutisoivat tammikuussa 2022 Joensuu Biocoal Oy:n investoinnista Joensuuhun. Torrefioitua biomassaa valmistavan bioteollisuuslaitoksen rakentaminen alkaa keväällä 2022 ja investoinnin arvo on n. 20 miljoonaa euroa.


Kuva: Savon Voima Oyj, Kari Vesterinen

Uudistettu Invest in Joensuu -kokonaisuus palvelee keskitetysti sijoittuvaa yritystä

Business Joensuu tarjoaa kaikki sijoittumiseen liittyvät palvelut helposti ja nopeasti. Sijoittuva yritys pääsee verkostoitumaan tehokkaasti paikallisten yhteistyöyritysten, tutkimusorganisaatioiden ja keskeisten julkisten toimijoiden kanssa ja hyödyntämään seudun laajaa osaamista.

Uudistettu Invest in Joensuu – verkkopalvelu on kattava tietopaketti Joensuun seudun tarjonnasta ja yritysympäristöstä sijoittuvalle ja investoivalle yritykselle. Palveluun on koottu kaikki olennainen tieto mitä yritys tarvitsee päätöksenteon tueksi. Tietoa löytyy monipuolisesti osaajien ja toimitilojen löytämisestä aina seudun kärkitoimialoihin.

Business Joensuun asiantuntijat kertovat mielellään lisää Joensuun seudun toimintaympäristön tarjoamista mahdollisuuksista. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin kerromme mitä Joensuun seutu voi tarjota juuri teidän yrityksellenne.