Tiedepuistolle on avattu Forum Coworking; kaikille avoimet modernit yhteisölliset työtilat. Coworkingtilat löytyvät 4B-rakennuksen 1. kerroksesta, käyntiosoitteena Linnunlahdentie 2.

Forum Coworkingissa voi vapaasti työskennellä arkisin klo 8-17 välisenä aikana lounas- ja kahvilapalveluiden äärellä keskellä isoa yhteisöä. Forumissa on iso näyttö, jota voi vapaasti hyödyntää esimerkiksi yrityksen esittely- ja rekrytilaisuuksissa. Tila on vapaasti käytettävissä myös asiakastapaamisiin tai työpajoihin.

Forumiin on mahdollista ottaa maksullinen jäsenyys, jolloin käytössä on mm. erillinen työtila Apollo. Apollossa coworkingasiakkaiden käytössä on sähköpöytiä, lukittavat säilytyslokerot, jääkaappi, tulostuspalvelut sekä kahvia, teetä ja hedelmiä virkistykseksi työnteon lomassa. Tämän lisäksi maksullisiin asiakkuuksiin kuuluu esimerkiksi kokoustila Fortunan käyttöoikeus varaustilanteen mukaan. Fortunaa voi hyödyntää vaikkapa pieniin suljetumpiin tapaamisiin tai haastatteluihin.

Coworkingtilojen ympärillä on myös muita vuokrattavia kokoustiloja erilaisiin tarkoituksiin. Forumissa työskennellessä pääset mukaan virkeään verkostoon ja osallistumaan Tiedepuiston tiloissa järjestettäviin maksuttomiin yleisötapahtumiin.

Lisätietoja:
Business Joensuu Oy
Jenni Kuva
Asiakaspalveluvastaava
+358 50 347 1718
jenni.kuva@businessjoensuu.fi

https://www.tiedepuisto.fi/forum