Business Joensuu pitää oman toimintansa ja Tiedepuiston kiinteistön toiminnan normaalisti käynnissä noudattaen muiden organisaatioiden tapaan viranomaisten ohjeita ja tehden varotoimenpiteitä kaikkien yhteisen edun vuoksi. Lisäksi Business Joensuu järjestää yhteistyössä Pohjois-Karjalan yrittäjien kanssa seudun yrityksille ti 17.3 klo 10 - 11 korona-webinaarin, jossa käsitellään aihetta, sen vaikutuksia ja toimenpiteitä yrityksissä.

Tiedote 13.3.2020

Tiedepuiston kiinteistö pidetään toiminnassa normaaliin tapaan ml. asiakaspalvelu ja kiinteistönhuolto. Yleisissä tiloissa tehdään tehostettua siivousta. Business Joensuu tekee erillisen toiminnan jatkuvuus -suunnitelman mukaisesti parhaansa Tiedepuistolla toimivien yritysten liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi kiinteistön osalta. Tiedepuiston sisällä toimivat asiakkaat vastaavat itse omasta toiminnastaan ja viranomaisten ohjeiden noudattamista.

Business Joensuu järjestää yhdessä Pohjois-Karjalan Yrittäjien ja Asianajotoimisto Kontturi & Co:n kanssa ti 17.3. korona -webinaarin (verkon kautta), jossa aihetta käsitellään yritysten toiminnan ja liiketoiminnan kannalta. Katso tarkemmat tiedot tapahtumasta tästä linkistä. Lisäksi Business Joensuu varautuu auttamaan yrityksiä mahdollisissa tilanteen aiheuttamissa seuraamuksissa yritysten toiminnalle.

Varotoimenpiteenä Business Joensuun henkilöstö pitää työhön liittyvät tapaamiset etänä ja töitä tehdään muutenkin etänä, mikäli mahdollista. Kaikki Business Joensuun järjestämät tilaisuudet maaliskuulta siirretään pidettäväksi myöhemmin. Tilaisuuksia pidetään jatkossa myös aiempaa enemmän verkon kautta (esim. video ja webinaarit). Business Joensuun ei järjestä asiakastapaamisia omassa toimistossaan. Yhtiön henkilöstö ei tee työmatkoja ulkomaille ja rajoittaa työmatkoja myös kotimaassa.

Koronavirus -pandemia on levinnyt maailmalla ja saavuttanut myös Suomen. Business Joensuu toivoo, että pidämme toisistamme ja ympäröivästä maailmastamme huolta, ja tilanteesta huolimatta jatkamme eteenpäin.