Yritystoiminnan suunnittelu ja käynnistäminen voi olla ajankohtaista monissa eri elämänvaiheissa. Olitpa opiskelija, työttömyyden kohdannut tai palkkatyöstä yrittäjäksi siirtyvä, voit hakea alkavien yrittäjien eri palveluihin, joiden kesto ja sisältö eroavat toisistaan.

SET UP -neuvontaan varataan henkilökohtainen aika, jossa voit keskustella liikeideasta, joka on vasta hahmotelma tai pohtia esimerkiksi rahoitusvaihtoehtoja. Kaikkien toimialojen ideat ovat tervetulleita, maksuttomasta neuvonnasta saat työkaluja liikeidean kehittämiseen.

START-valmennus taas kestää noin kuusi viikkoa, jonka aikana liikeidea kirkastuu yksilö- ja ryhmätapaamisissa. Toisten aloittavien yrittäjien kanssa käydyt antoisat keskustelut, ennakkotehtävät ja muu materiaali avaavat uusia näkökulmia, joiden avulla syntyy laadukas liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat esimerkiksi starttirahan hakemiseen.

Vuoden kestävä ACCELERATE-kiihdytyskaista puolestaan suuntaa alkuvaiheen yritykset kansainväliseen kasvuun. Start Up -rahasto Joensuu tukee start up -vaiheen yrityksiä ja toimii väylänä toisen vaiheen rahoituskierrokselle.

Täältä löydät SET UP -neuvonnan varauskalenterin tai voit soittaa Business-päivystykseen 010 419 8011, josta saat lisää tietoa!