Pauliina Pikkujämsä aloittaa Business Joensuussa 14.5.2019.

Business Joensuu aloitti toimintansa vuoden 2019 alussa. Tärkeäksi yhtiön uudeksi palvelukokonaisuudeksi on valittu seudulle haettavien investointien edistäminen sekä sijoittuvien yritysten ja osaajien palvelut. Tämä pitää sisällään myös yrityksiin kohdistuvan asiantuntija- ja aluemarkkinoinnin sekä lähialuepalvelut (Venäjä) ja seutupalvelut elokuvatuotannoille. Toiminta on lähtökohtaisesti kansainvälistä ja monelta osin uutta Joensuun seudulla. Yksikön johtajaksi on nimitetty Pauliina Pikkujämsä (KTT, s. 1968). Hän raportoi toimitusjohtaja Harri Palviaiselle ja on yhtiön johtoryhmässä.

Pauliina siirtyy uuteen tehtäväänsä BusinessOulusta, jossa ja sen edeltäjässä Oulu Innovation Oy:ssä hän on toiminut vuodesta 2008 lähtien mm. Invest In -johtajana sekä vastannut Oulun elinkeinomarkkinoinnista. Hän on väitellyt tohtoriksi vuonna 2018 Invest In -toiminnasta ja paikkamarkkinoinnista. Aiemmin Pikkujämsä on toiminut Technopolis Oy:ssä ohjelmajohtaja- ja päällikkötehtävissä, kansainvälisen myynnin- ja markkinoinnin tehtävissä Tulikivi Oyj:ssä sekä ostajana Nokia Networks Oyj:ssä. Pauliina on opiskellut ja työskennellyt yhdeksän vuotta ulkomailla mm. Saksassa ja Ranskassa ja hän puhuu neljää kieltä. Tulikivellä toimiessaan hän on asunut Joensuussa ja seutu on tuttu myös perheen Pohjois-Karjalassa sijaitsevan loma-asunnon kautta.

”Lähden innolla rakentamaan alueen sijoittumispalveluita ja elinkeinomarkkinointia. Uskon, että kokemukseni vastaavista tehtävistä antaa hyvät lähtökohdat onnistumiselle. On hienoa päästä mukaan kehittämään myös uutta Business Joensuuta ja työskentelemään asiakkaiden, Joensuun seudun yritysten ja sidosryhmien kanssa”, Pauliina Pikkujämsä toteaa uudesta tehtävästään.

”Olen iloinen, että saimme Business Joensuun tiimiin vahvan Invest In -osaajan. Pauliinalla on yritysten sijoittumisesta käytännön onnistumisia sekä vankkaa taustaa sijoittumispalveluista ja paikkamarkkinoinnista. Hän on sekä tekijä että näkijä – se tuo seudullemme uutta osaamista”, kommentoi Business Joensuun toimitusjohtaja Harri Palviainen.

Pauliina Pikkujämsä aloittaa Business Joensuussa 14.5.2019

Lisätiedot:
Business Joensuu Oy, Harri Palviainen, toimitusjohtaja
+358 500 967 744
harri.palviainen@businessjoensuu.fi