Maailman arvostetuimpiin matkailualan tunnustuksiin kuuluva World Travel Awards -kilpailu käynnistyi 30.3. Useita eri sarjoja käsittävässä kilpailussa on mahdollisuus äänestää pohjoiskarjalainen yritys voittoon, kun joulukuussa 2019 perustettu Huoneistohotelli Lietsu on ehdolla sarjassa ”Europe's Leading New Boutique Hotel 2021”. Sarjassa on Lietsun lisäksi kahdeksan muuta hotellia ja voittaja ratkaistaan yleisön ja matkailualan ammattilaisten äänestyksellä.

Äänestäjäksi voi rekisteröityä kuka tahansa yksityishenkilö, ja äänestysaika jatkuu aina 14.7. saakka osoitteessa: https://www.worldtravelawards.com/vote-for-lietsu-boutique-aparthotel-europes-leading-new-boutique-hotel-2021

‒Meillä ei ole koskaan ollut tavoitteena ns. viiden tähden hotelli, vaan meille tärkeintä on ollut tuottaa vieraillemme laadukas kokemus mutkattoman vieraanvaraisesta ja viihtyisästä majoittumisesta hotellissa, jossa voi aistia paikallista henkeä. Siksi ehdokkuus World Travel Awards -kilpailussa Lietsun kaltaisella hyvin erilaisella hotellikonseptilla vahvistaa ajatustamme siitä, että hotellivieraan aidolla kohtaamisella ja kuuntelemisella on suuri merkitys. Olemme jo tavoittaneet jotain sellaista, mistä ehkä vain ohuesti uskalsimme hotellia perustaessamme unelmoida, kertoo Lietsun piäemäntä Maria Saastamoinen.

Lietsu perustettiin joulukuussa 2019, kun korona iski jo muutaman kuukauden päästä maaliskuussa 2020 koko matkailualaan.

‒Siitäkin huolimatta, että olemme koronan takia joutuneet sopeuttamaan palveluamme ja vuorovaikutus hotellivieraiden ja meidän välillä on vähäisempää kuin toivoisimme, olemme onnellisia kaikista pienistäkin onnistumisista. Vierailtamme saatu palaute on paitsi kannustanut jaksamaan, myös edelleen antanut ideoita kehittää ja parantaa niin hotellin tiloja kuin palvelua pitkälle tulevaisuuteen, kertoo Lietsun toimitusjohtaja Helena Puhakka-Tarvainen.

Lisätietoja:
Maria Saastamoinen
maria@lietsuhotel.fi
puh. 050 568 9242

Lähde: Huoneistohotelli Lietsun tiedote
Kuva: Huoneistohotelli Lietsu

Rakennetaan yhdessä Joensuun seudun elinkeinoelämän veto- ja pitovoimaa ja sen tunnettuutta! Julkaisemme businessjoensuu.fi:ssä myös yritysten positiivisia uutisia Joensuun seudulta. Lisää uutisia.