Kehity

Asiantuntijapalveluita Josekilta ja Joensuun Tiedepuistolta

Saat apua ja neuvontaa Josekilta monenlaisissa asioissa. Palvelut ovat veloituksettomia. Voit saada apua esimerkiksi liiketoimintasi kehittämiseen, yrityksesi suunnan muuttamiseen tai kansainvälistymiseen. Autamme myös rahoituksen suunnittelussa ja hakemisessa, oikeiden asiantuntijoiden etsimisessä sekä liikeideoiden kaupallistamisessa. Josekista voi olla sinulle apua myös, kun etsit tietoa ja kontakteja erilaisista verkostoista. Ota yhteyttä yritysneuvontaan numeroon 020 721 8787.


Joensuun Tiedepuisto auttaa niin aloittavia kuin kasvaviakin pohjoiskarjalaisia yrityksiä matkalla menestykseen. Jos sinulla on liikeidea tai aiot perustaa yrityksen, Tiedepuiston Yrityshautomo voi auttaa sinua esimerkiksi yhteistyökumppaneiden löytämisessä, liiketoimintasuunnitelman laatimisessa, rahoituksessa tai ideasi suojaamistarpeen selvittelyissä.

Yrityshautomo


Joensuun Tiedepuiston asiantuntijat auttavat sinua eteenpäin, kun haluat kehittää olemassa olevaa yritystoimintaasi. Onko tähtäimessä uusille markkinoille meno tai ovatko toimintaympäristön muutokset aiheuttaneet tarpeen strategian tarkistamiselle?

Liiketoiminnan kehittäminen


Joensuun Tiedepuiston asiantuntijat auttavat myös jalostamaan tuote- tai palveluideastasi innovaation ja innovaatiostasi valmiin tuotteen. Myös tuotteen immateriaalioikeudet, myynti ja markkinointi laitetaan kuntoon.

Tuotekehitys


Kun haluat tehdä yhteistyötä Tiedepuiston asiantuntijoiden kanssa, ole yhteydessä innovaatiojohtaja Aki Gröhniin, 050 403 7540, aki.grohn@tiedepuisto.fi.

Kehity-aihealueen blogikirjoitukset