Avoin työpaikka: Suunnittelija Joensuun kaupungille

Joensuun kaupungille haetaan suunnittelijaa neljän kuukauden mittaiseen työsuhteeseen alkaen elo-syyskuussa 2017. Valittavan henkilön tehtävänä on kerätä ja koostaa monipuolista taustatietoa ”Invest In Joensuu” -markkinointi- ja myyntimateriaalien valmistelua varten.

Taustatietoa kootaan sekä Joensuun kaupunkikonsernista että kaupungissa toimivilta tahoilta laajemminkin. Jotain on jo valmiina, mutta lisää tarvitaan. Tietoa tarvitaan niin tontteihin ja kehittämisalustoihin liittyvistä teknisistä yksityiskohdista kuin esimerkiksi Joensuussa olevasta osaamisesta. Materiaalien viimeistelyssä käytetään viestintätoimistojen palveluja.

Valittava henkilö voi olla opinnoissaan pitkällä oleva opiskelija tai jo valmistunut. Kaupallisesta tai teknisestä koulutustaustasta, kansainvälisestä kokemuksesta ja kokemuksesta yrityselämään ja myyntitoimintaan liittyen voi olla apua tehtävän hoitamisessa. Lisäksi tarvitaan yhteistyö- ja aloitekykyä, kokonaisuuksien hahmottamista ja hyvää kirjallista kielitaitoa suomeksi ja englanniksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat: 28.6.-20.7.2017 välisenä aikana kehittämispäällikkö Sami Ruotsalainen puh. 050 339 4340, sähköposti: sami.ruotsalainen@jns.fi ja 31.7.-4.8.2017 välisenä aikana elinvoimajohtaja Mikko Härkönen puh. 050 465 4949, sähköposti: mikko.harkonen@jns.fi.

Hae työpaikkaa

Jaa:

[ Kommentoi ]